Casalanguida: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali
c (Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali)
{{coor title dm|42|03|N|14|30|E|region:IT_type:city}}
[[Kategroi:Geografi]]
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Abruzzo]]
[[Kategori:Kutha ing ItaliaItali]]
[[Kategori:Itali]]
 
 
{{geo-stub}}
3.311

besutan