Genova: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali
c (Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali)
* [http://www.genoacfc.it Genoa Cricket and Football Club]
* [http://www.sampdoria.it Unione Calcio Sampdoria]
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing ItaliaItali]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya ing Italia]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya]]
 
 
{{geo-stub}}
3.311

besutan