Bari: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Benteng ing Italia karo Benteng ing Itali
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
c (Bot: Ngganti katégori Benteng ing Italia karo Benteng ing Itali)
{{Italia}}
{{Kutha krajan Region ing Italia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Bari| ]]
[[Kategori:Kutha kuna Yunani]]
[[Kategori:Kutha ing Puglia]]
[[Kategori:Benteng ing ItaliaItali]]
[[Kategori:Kutha palabuhan ing Italia]]
 
 
{{geo-stub}}
3.311

besutan