Cithakan:Provinsi Pesaro lan Urbino: Béda antara owahan

c
Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7850122)
c (Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali)
 
|}
</div>
</div></div><noinclude>[[Kategori:Cithakan provinsi italiaItali|Pesaro e Urbino]]
 
</noinclude>
3.311

besutan