Cithakan:Provinsi Pescara: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7703516)
c (Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali)
 
|}
</div>
</div></div><noinclude>[[Kategori:Cithakan provinsi italiaItali|Pescara]]
</noinclude>
3.311

besutan