Cithakan:Provinsi Pistoia: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali
c (Bot: Migrating 18 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5627353 (translate me))
c (Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali)
 
|}
</div>
</div></div><noinclude>[[Kategori:Cithakan provinsi italiaItali|Pistoia]]
</noinclude>
3.311

besutan