Cithakan:Provinsi Taranto: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali
c (Bot: Migrating 24 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6548287 (translate me))
c (Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali)
 
</div>
</div></div><noinclude>
[[Kategori:Cithakan provinsi italiaItali|Taranto]]
 
</noinclude>
3.311

besutan