Cithakan:Provinsi Teramo: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7760502)
c (Bot: Ngganti katégori Cithakan provinsi italia karo Cithakan provinsi Itali)
 
</div>
</div></div><noinclude>
[[Kategori:Cithakan provinsi italiaItali|Teramo]]
 
</noinclude>
3.311

besutan