Pananggalan Grégoriyus: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan; panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (busak cithakan; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.tondering.dk/claus/calendar.html FAQ bab kalendher]
* {{en}} [http://www.norbyhus.dk/calendar.html Kalendher Abadi]
 
== Uga delengen ==
11.296

besutan