Brunéi Darussalam: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.brunei.gov.bn Situs resmi]
* {{ms}} [http://www.pusat-sejarah.gov.bn/sultanbrunei.htm Pusat Sejarah Brunei Darussalam]
 
{{ASEAN}}
{{Asia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Brunéi Darussalam| ]]
[[Kategori:Krajaan ing Asia Kidul-wetan]]
 
 
{{geo-stub}}
11.291

besutan