Bahrain: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎top: éjaan using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{clear}}
* {{ar}}[http://www.bahrain.gov.bh Situs resmi]
* {{en}}[http://www.vob.org/english/english.htm Voice of Bahrain]
* {{en}}[http://www.newarabia.net ''Panduan Pariwisata Bahrain'']
 
{{Wétan Tengah}}
{{Asia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Bahrain| ]]
 
 
{{geo-stub}}
11.292

besutan