Ékuador: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Ékuador nyang Ékuadhor)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{wikivoyage|Ecuador}}
* {{es}} [http://www.presidencia.gov.ec/ Situs resmi Kaprésidhènan]
* {{en}} [http://www.vivecuador.com/html2/eng/home.htm Situs resmi pariwisata]
* {{en}} [http://www.exploringecuador.com/ Exploring Ecuador]
 
{{Amerika Kidul}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Ékuador| ]]
 
 
{{geo-stub}}
11.366

besutan