Malawi: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{commons|Category:Malawi}}
{{wikivoyage|Malawi}}
* {{en}} [http://www.malawi.gov.mw/ Situs resmi]
 
{{afrika}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Malawi| ]]
 
 
{{geo-stub}}
11.331

besutan