Irlandia Lor: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.nio.gov.uk/ Northern Ireland Office]
* {{en}} [http://www.discovernorthernireland.com/ Situs resmi pariwisata]
 
{{eropah}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Irlandia Lor]]
 
 
{{geo-stub}}
11.292

besutan