Mozambik: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{wikivoyage|Mozambique}}
* {{pt}} [http://www.mozambique.mz/ Situs resmi]
* {{en}} [http://www.sortmoz.com/aimnews/ AIM - Kantor berita Mozambik]
 
{{afrika}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Mozambik| ]]
 
 
{{geo-stub}}
11.291

besutan