Canberra: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{commons|Category:Canberra}}
{{wikivoyage|Canberra}}
* {{en}} [http://www.act.gov.au/index.jsp Situs resmi]
 
{{Nagara bagéan Australia}}
{{australia-stub}}
 
[[Kategori:Kutha krajan]]
[[Kategori:Kutha ing Australia]]
 
 
{{australia-stub}}
11.296

besutan