Padunung: Béda antara owahan

67 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
[[Gambar:Worldpopulationgrowth-billions.jpg|thumb|Proyeksi tuwuhing padunung ing donya abad iki]]
'''Padunung''' sawijining [[nagara]] utawa laladan bisa dipérang dadi rong pangertèn:
* Wong sing manggon ing laladan kasebut
* Wong sing sacara hukum '''duwé hak''' manggon ing laladan kasebut, utawa nduwèni surat resmi kanggo manggon ing kana, nanging milih manggon ing laladan liya.
 
-->
Ing ngisor iki peringkat nagara-nagara ing donya adhedhasar cacahing padunung (2005):
# Républik Rakyat Tiongkok (1.306.313.812 jiwa)
# India (1.103.600.000 jiwa)
# Amérika Sarékat (298.186.698 jiwa)
# Indonésia (241.973.879 jiwa)
# Brasil (186.112.794 jiwa)
# Pakistan (162.419.946 jiwa)
# Bangladesh (144.319.628 jiwa)
# Rusia (143.420.309 jiwa)
# Nigeria (128.771.988 jiwa)
# Jepang (127.417.244 jiwa)
-->
<!--==Lihat pula==
 
== Réferènsi ==
* {{en}} [http://www.un.org/esa/population/publications/longrange2/WorldPop2300final.pdf Proceedings of the United Nations Expert Meeting on World Population to 2300]
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.phishare.org Phishare.org]
* {{en}} [http://www.prb.org Population Reference Bureau]
* {{en}} [http://www.populationworld.com/ Populationworld.com]
* {{en}} [http://www.un.org/esa/population/ Divisi kependudukan PBB]
* {{en}} [http://www.census.gov/cgi-bin/ipc/idbrank.pl Biro Sensus AS - Daftar nagara ing donya miturut cacahing padunung]
* {{en}} [http://www.populationdata.net PopulationData.net - Informasi lan peta penduduk dunia]
* {{en}} [http://www.census.gov/ipc/www/popclockworld.html World Population Clock - Sensus padunung AS]
* {{fr}} [http://www.worldpopclock.com WorldPopClock.com]
 
11.325

besutan