Kiribati: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{commons|Category:Kiribati}}
{{wikivoyage|Kiribati}}
* {{en}} [http://www.mymicronesia.com/kiribati/ myMicronesia/Kiribati]
* {{en}} http://www.wysiwyg.co.nz/kiribati/
* {{en}} [http://map.gov.ki/ Peta Kiribati]
 
{{oséania}}
11.291

besutan