Düsseldorf: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{commons|Düsseldorf}}
{{wikivoyage|Duesseldorf}}
* {{en}} [http://www.duesseldorf.de/en/index.shtml Situs resmi]
 
[[Kategori:Nordrhein-Westfalen]]
11.292

besutan