Wyoming: Béda antara owahan

85 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
Website = wyoming.gov
}}
'''Wyoming''' ({{IPAEng|waɪˈoʊmɪŋ}}) iku [[Daftar nagara bagéyan Amérika Sarékat miturut cacahing padunung|nagara bagéyan]] ing [[Amérika Sarékat|AS]]. Tlatah iki didominasi déning pagunungan [[Rocky Mountains|Rocky Mountain Kulon]], déné ing pérangan wétan arupa prairi [[High Plains (United States)|High Plains]]. Minangka nagara bagéyan paling gedhé nomer sepuluh ing AS miturut jembaré, Wyoming paling sethithik padunungé, ya iku miturut kasil sènsus taun 2007 cacahé watara 522,830 jiwa, ya iku ana undhak-undhakan 5.9% wiwit taun 2000.<ref name=PopEstStates>{{cite web | url = http://eadiv.state.wy.us/pop/st-07est.htm | title = Table 1: Annual Estimates of the Population for the United States, Regions, and States: April 1, 2000 to July 1, 2007 | work = 2007 Population Estimates | publisher = U.S. Census Bureau, Population Division | date = [[2007-12-27]] | accessdate = 2008-01-05 }}</ref>.
 
Kutha krajan nagara bagéyan Wyoming ya iku kutha [[Cheyenne, Wyoming|Cheyenne]].
{{sisterlinks}}
;State Government
* {{en}} [http://wyoming.gov/ State of Wyoming government website]
* {{en}} [http://wyoming.gov/state/wyoming_news/general/general.asp State information and symbols]
;U.S. Government
* {{en}} [http://tonto.eia.doe.gov/state/state_energy_profiles.cfm?sid=WY Energy Data & Statistics for Wyoming- From the U.S. Department of Energy]
* {{en}} [http://library.courts.state.wy.us/ Wyoming State Law Library]
* {{en}} [http://www.usgs.gov/state/state.asp?State=WY USGS real-time, geographic, and other scientific resources of Wyoming]
* {{en}} [http://quickfacts.census.gov/qfd/states/56000.html U.S. Census Bureau]
* {{en}} [http://www.ers.usda.gov/StateFacts/WY.htm Wyoming State Facts]
;Other
* {{en}} [http://gowyld.net/ Wyoming's portal to knowledge and learning]
* {{en}} [http://www.terragalleria.com/america/north-west/wyoming Photos of Wyoming - Terra Galleria]
* {{en}} [http://www.snowguide.org/ski_areas/united_states/wyoming.htm Wyoming Ski and Snowboard Areas on SnowGuide.org]
* {{en}} [http://www.poemhunter.com/poem/gertrude-of-wyoming ''Gertrude of Wyoming'' by Thomas Campbell]
* {{en}} [http://www.freestatewyoming.org/ Free State Wyoming]
{{-}}
 
11.292

besutan