Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

37 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(éjaan using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{commons|Kilimanjaro}}
* {{id}} [http://www.kompas.com/teknologi/news/0503/15/115102.htm Kilimanjaro, Gunung Putih sing Ora Sumunar Manèh] ''Kompas'', 15 Maret 2005
* {{en}} [http://www.climbmountkilimanjaro.com Climb Mount Kilimanjaro] Situs pariwisata
* {{en}} [http://volcano.und.nodak.edu/vwdocs/volc_images/img_kilimanjaro.html Géografi Gunung Kilimanjaro]
* {{en}} [http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img_id=10856 Situs web NASA Earth Explorer] Foto perbandingan salju abadi taun 1993 lan 2000
* {{en}} [http://www.georgefisher.com/Personal/Kilimanjaro.htm Climbing Kilimanjaro] Situs sawijining pendaki (George R. Fisher)
* {{en}} [http://home.mchsi.com/~bwerm/ Kilimanjaro - A Climber's Journal déning Brad Wermers] Jurnal sawijining pendaki Kilimanjaro.
 
{{Pitu pucuk}}
{{Artikel Dhasar}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Gunung ing Tanzania]]
 
 
{{geo-stub}}
11.296

besutan