Abdurrahman Wahid: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
| signature=Signature of Abdurrahman Wahid.svg
}}
'''KH Abdurrahman Wahid''', akrab diundang '''Gus Dur''' ({{lahirmati|[[Kabupatèn Jombang|Jombang]], [[Jawa Timur]]|7|9|1940|[[Jakarta]]|30|12|2009}}; lair kanthi jeneng '''Abdurrahman Addakhil'''<ref name="latar gus">[http://gusdur.net/indonesia/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=63 Latar belakang keluarga Gus Dur], GusDur.net</ref>) iku tokoh [[Muslim]] [[Indonésia]] lan pamimpin pulitik sing dadi [[Presiden Indonésia]] sing kapapat wiwit taun 1999 nganti 2001.
Gus Dur minangka ketua [[Nahdlatul Ulama]] lan sing ngadegaké [[Parté Kebangkitan Bangsa]] (PKB). Wahid nggantèkaké Presiden [[B. J. Habibie]] sawisé kapilih déning [[MPR]] asil [[Pamilihan Umum Anggota DPR lan DPRD Indonésia 1999|Pemilu 1999]]. Mangsa kapresidenan sing diwiwiti tanggal [[20 Oktober]] [[1999]] dipungkasi jroning Sidang Istimewa [[MPR]] taun 2001 tangal [[23 Juli]] [[2001]], kapemimpinan digantèkaké déning wakilé ya iku [[Megawati Soekarnoputri]] sawisé mandat dijabel déning MPR.
 
 
== Uga delengen ==
* [[Daftar Presiden Indonésia]]
 
== Cathetan sikil ==
== Pranala njaba ==
{{wikiquote-id|Abdurrahman Wahid}}
* {{id}} {{en}} [http://www.gusdur.net/indonesia/index.php Situs web resmi Abdurrahman Wahid]
* {{id}} {{en}} [http://www.wahidinstitute.org Institut Wahid]
* {{id}} {{en}} [http://www.libforall.org Yayasan LibForAll]
* {{id}} [http://www.tokohindonesia.com/ensiklopedi/a/abdurrahman-wahid/index.shtml Abdurrahman Wahid] di [http://www.tokohindonesia.com TokohIndonésia.com]
 
{{Kotak_mulai}}
11.291

besutan