Anestesi: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.histansoc.org.uk/ History of anaesthesia society]
 
{{kedhokteran}}
{{medhis-stub}}
 
[[Kategori:Anestesi| ]]
[[Kategori:Spesialisasi medhis]]
[[Kategori:Kedhokteran]]
 
 
{{medhis-stub}}
11.292

besutan