George Walker Bush: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{wikiquote|George W. Bush}}
<!-- {{wikisource|Author:George W. Bush}} -->
* {{en}} [http://www.whitehouse.gov/presidhènt/gwbbio.html Biografi George W. Bush (ing situs Gedhung Putih)]
* {{en}} [http://vvl.lib.msu.edu/showfindingaid.cfm?findaidid=BushGW Rekaman audio pidato-pidhato Bush]
* {{id}} [http://www.i-library.org/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=36&id=167&Itemid=77 Kliping Kunjungan Bush menyang Indonésia 20 November 2006]
* {{imdb nama|id=0124133| jeneng = George W. Bush}}
11.292

besutan