Tradhisi Ya Qawiyyu: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
Miturut cathetan sajarah masarakat [[Klathen|Klathèn]], Ya Qawiyyu wis kaleksanan awit taun 1589. Ana khasanah [[kabudayan]] [[Jawa]], Ya Qawiyyu uga dikenal ''Ongkowiyu''. Jeneng Ya Qawiyyu sajatiné dijupuk saka donga lan ungkapan syukur saka [[Ki Ageng Gribig]] sakwisé slamet tekan omah saka munggah [[kaji]].<ref>Ruslani (2008). ''Ki Ageng Gribig dan Tradisi Ya Qawiyyu''. Sukoharjo: PT. Hamudha Prima Media.</ref>
 
== Pranala njaba ==
* {{id}} [http://citizenimages.kompas.com/citizen/view/60738-Tradisi-Ya-Qowiyyu/Tradisi Ya Qowiyyu]
* {{en}} [http://www.jogjatrip.com/en/encyclopedia/detail/365/ki-ageng-gribig/Ki Ageng Gribig]
 
== Cathetan suku ==
11.296

besutan