Kim Nam Gil: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Cathetan sikil: replaced: Cathetan Sikil → Cathetan sikil)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
'''Kim Nam Gil''' ya iku artis lan aktor saka [[Korea Selatan]] kang lair ing tanggal [[13 Maret]] [[1981]].<ref name="Inter1">{{en}}[http://www.koreanmovie.com/Kim_Nam_Gil_ka3087/ koreanmovie.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref><ref name="Inter2">{{en}}[http://www.lintasberita.com/Entertainment/Selebriti/kim-nam-gil-foto-profil-kim-nam-gil-aktor-korea lintasberita.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref> Dhuwure Kim Nam Gil ya iku 184&nbsp;cm.<ref name="Inter2"/> Kim Nam Gil tau sinau ing Universitas Myeong Ji Cheon.<ref name="Inter1"/>
 
== Sinetron ==
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Artis]]
[[Kategori:Koréa]]
 
 
{{stub}}
11.292

besutan