René Adler: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala Njaba → Pranala njaba)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
}}
 
'''René Adler''' ({{lahirmati|[[Leipzig]], [[Jerman Timur]]|15|1|1985}}) kuwi salah sijiné pamain [[bal-balan]] teka [[Jerman]]. Piyambaké saiki mbela klub [[Hamburger SV]]. Klub sakdurungé sing tau dibela ya iku [[VfB Leipzig]] dan [[Bayer 04 Leverkusen|Bayer Leverkusen]]. Posisi pamain kuwi ya iku dadi penjaga gawang. Pamain iki dhuwuré 191&nbsp;cm.<ref>{{cite web |url = http://www.transfermarkt.de/de/news/36547/-adlers-hoehenflug-von-leipzig-ans-kap.html |title = Adlers Höhenflug: Von Leipzig ans Kap |trans_title = Adler's Rise: From Leipzig to the Cape |date = 1 March 2010 |accessdate =2 March 2010 |language = German |publisher=transfermarkt.de}}</ref>
 
== Karir ==
Piyambaké miwiti karir profèsionalé karo [[Bayer 04 Leverkusen]]. Piyambaké uga tau mbela tim bal-balan negara [[Jerman]].
 
 
* [http://www.leverkusen.com/whoiswho/whoiswho.php4?view=Adler_Re&lang=en Leverkusen who's who]
* {{de}} [http://www.fussballdaten.de/spieler/adlerrene/ Career stats at Fussballdaten.de]
* {{de}} [http://www.transfermarkt.de/de/spieler/1784/reneadler/profil.html Profile at Transfermarkt.de]
* {{de}} [http://www.transfermarkt.de/de/news/15136/2007_01_23/news/anzeigen.html Interview at Transfermarkt.de]
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
11.296

besutan