Luís Figo: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(wis digabung)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
Figo punika salah satunggalipun pemain bal ingkang nate main kagem kalih klub ingkang asring sinebat ''El Clasico''. Panjenenganipun nate pikantuk saperangan tropi kamenangan, kados sekawan tropi ''[[La Liga]]'', kalih tropi ''Copa del Rey'', tigang tropi ''Supercopa de Espana'', setunggal tropi liga Champions UEFA, sekawan tropi ''Serie A'', setunggal tropi ''Italian Cup'', tigang tropi ''Supercoppa Italiana'', lan sanesipun.
 
== Karier Klub ==
 
=== Sporting CP ===
Luis Figo miwiti karieripun ing klub punika. Panjenenganipun dados juara nalika ndherek klub punika ing taun 1991.
 
=== FC Barcelona ===
figo main ing klub Barcelona ing taun 1995, Figo saged menangaken piala UEFA ing taun 1996 lan 1997. Panjenenganipun main ing Barcelona ping 172, lan nglebetake 30 gol.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/3446/luis-figo/transferdaten.html ''transfer markt''] dipunundhuh tanggal 29 Juni 2011)</ref>
 
=== Real Madrid ===
Taun 2000, Luis Figo pindah dhateng klub [[Real Madrid]]. Ing klub punika Figo saged menangaken ''La Liga'' taun 2001 lan 2003, juara liga Champions UEFA ing taun 2001.<ref name="internet2">{{en}}[http://www.telegraph.co.uk/sport/football/international/3038589/Barcelona-are-braced-for-a-stiff-penalty.html ''Barcelona are braced for a stiff penalty''] dipunundhuh tanggal 29 Juni 2011)</ref>
 
=== Inter Milan ===
Figo ndherek klub Inter Milan ing taun 2005, sadherengipun Figo main ing Real Madrid. Panjenenganipun pindah dhateng Inter Milan kanthi status ''bebas transfer''.
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
== Pranala njawi ==
{{commons}}
* [http://www.footballdatabase.com/site/players/index.php?dumpPlayer=715 FootballDatabase provides Luís Figo's profile and stats]
* [http://www.portugoal.net/index.php/player-profiles/120-players-d-f/64-player-profile-luis-figo Luís Figo PortuGOAL profile]
{{stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Portugal]]
[[Kategori:Lair 1972]]
 
 
{{stub}}
11.303

besutan