Emma Watson: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: film → filem (6))
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{artikel ing krama}}
{{Infobox person
| image = Emma Watson GoF Premiere Crop.jpg<!-- EDITORS: This is a free image; DO ''not'' use fair-use images to identify living, public people. Please see WP:NONFREE. -->
}}
 
'''Emma Charlotte Duerre Watson''' ({{lahirmati|[[Paris]], [[Prancis]]|15|4|1990}}) inggih punika salah satunggalipun [[aktris]] saking negari [[Inggris]] ingkang dados paraga [[Hermione Granger]] wonten ing filem '''[[Harry Potter]]'''.<ref name="internet2">{{en}}[http://movies.nytimes.com/person/300014/Emma-Watson|accessdate=12 '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref> Emma Watson punika putranipun pasangan [[pengacara]] Chris lan Jacqueline ingkang sapunika sampun pegatan.<ref name="internet1"/> Watson nggadhahi setunggal rayi jaler ingkang naminipun Alex.<ref name="internet1"/> Watson manggèn kaliyan ibunipun, lan rayinipun Alex Watson manggèn kaliyan ramanipun.<ref name="internet1"/>
 
Watson nelasaken wekdal nalika alit ing kitha [[Paris]], [[Prancis]], [[Oxford]], [[Inggris]].<ref name="internet1"/> Nalika taksih sekolah Watson ndhèrèk ''Dragon School'', satunggalipun sekolah swasta. Watson sekolah ing sekolah punika ngantos dumugi wulan Juni [[2003]].<ref name="internet1"/>
== Pranala njawi ==
{{id}} [http://id.omg.yahoo.com/news/emma-watson-cinta-pertamaku-adalah-tom-felton-khjx-0000366235.html ''Emma Watson: Cinta Pertamaku Adalah Tom Felton'']
{{bio-stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Aktris Inggris]]
[[Kategori:Lair 1990]]
 
 
{{bio-stub}}
11.311

besutan