Harderwijk (Gelderland): Béda antara owahan

110 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: de, en, fr, id, it, li, sv, vo
(Automated import of articles)
 
c (bot Menambah: de, en, fr, id, it, li, sv, vo)
 
 
'''Harderwijk''' iku sawijining ''gemeente'' ing provinsi [[Gelderland]], [[Walanda]].
 
[[de:Rhenen]]
[[en:Rhenen]]
[[fr:Rhenen]]
[[id:Rhenen]]
[[it:Rhenen]]
[[li:Rhenen]]
[[nl:Rhenen]]
[[sv:Rhenen]]
[[vo:Rhenen]]
40.678

besutan