Lee Kuan Yew: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njawi ==
* {{en}} [http://www.time.com/time/asia/asia/magazine/1999/990823/lee1.html Biografi ''TIMEAsia'']
{{stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Lair 1923]]
 
 
{{stub}}
11.296

besutan