Biskop: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
* {{id}} [http://yesaya.indocell.net/id763.htm Tanda Wewenang Uskup]
* {{id}} [http://www.kawali.org Kantor Waligereja Indonesia]
* {{en}} [http://www.vatican.va/phome_en.htm Tahta Suci]
 
[[Kategori:Uskup Katulik Roma| ]]
11.303

besutan