Bon Jovi: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(ganti kategori using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amérika Sarékat]] ingkang ngadhahi personel [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]] (drum), [[David Bryan]] (keyboard) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal, [[Alec John Such]].
 
Sapanunggalipun punika Bon Jovi lan musisi- musisi ing [[Amérika Sarékat]] naté nggadhahi acara kagem prastawa [[9]] [[September]], inggih punika prastawa bom gedhung [[WTC]] ing [[New York]] déning [[teroris]]. Musisi-musisi wau inggih punika [[David Bryan]], [[Tico Torres]], lan [[Richie Sambora]], [[Kid Rock]], [[Maroon 5]], [[Lady Antebellum]].
 
== Karir Bon Jovi ==
 
== Album Bon Jovi ==
# Jon Bon Jovi: ''The Power Station Years [[1980]]-[[1983]]''
# ''Bon Jovi''
# ''Slippery When Wet''
# ''New Jersey''
# ''Keep the Faith''
# ''Blaze Of Glory: Songs Written And Performed By Jon Bon Jovi, Inspired By The Film Young Guns II''
# ''Cross Road''
# ''These Days''
# ''Destination Anywhere''
# ''Crusho''
# ''One Wild Night: Live [[1985]]-[[2001]]''
# ''Bounce''
# ''This Left Feels Right''
# ''Tokyo Road: Best of Bon Jovi''
# ''100 Million Bon Jovi Fans Can't Be Wrong (W/DVD)''
# ''Have a Nice Day''
# ''Lost Highway''
# ''The Circle / When We Were Beautiful (CD + DVD)''
# ''Bon Jovi Greatest Hits - The Ultimate Collection''<ref>{{en}}[http://www.amazon.com/bon-jovi-albums-complete-list/lm/R1OFPFBUE3L2E www.amazon.com](dipuntingali tanggal 14 September 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Grup Musik]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Penyanyi Amérika Sarékat]]
 
 
{{stub}}
11.296

besutan