Ayodhya: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Réferènsi: nglarasaké using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Ayodhya miturut Susastra Hindu ==
Ayodhya uga ana ing carita [[Ramayana]] minangka kutha krajan [[Krajaan Kosala]] kang dijaga ora kalah ing paprangan.<ref name="Ramayana">'''”Ramayana” '''. Oleh: I Gusti Made Widia</ref>. Miturut [[Susastra Hindu]], Kerajaan Kosala manggon ing sisih lor [[kali Gangga]].<ref name="Ramayana"/> Krajaan kasebut duwèké keturunan [[Ikswaku]] saka [[Dinasti Surya]], putra Maharaja [[Waiwaswata Manu|Manu]]
 
== Cathetan sikil ==
* “Ramayana”. Oleh: I Gusti Made Widia
* Kakawin Ramayana
* Goel, S. R. (2009). Hindu temples, what happened to them. New Delhi: Voice of India.
* Narain, Harsh (1993). The Ayodhya temple-mosque dispute: Focus on Muslim sources. Delhi: Penman Publishers.
* Elst, K. (2002). Ayodhya: The case against the temple. New Delhi: Voice of India.
* Jain, Meenakshi (2013). Rama and Ayodhya. Delhi:Aryan Books International.
 
== Pranala njaba ==
{{wikivoyage|Ayodhya}}
* {{en}} [http://www.divyadésamonline.com/hindu/temples/delhi/ayodhya-temple.asp Pura Sri Ramar di '''Ayodhya''']
* {{en}} [http://www.khoj.com/Regional_and_Local/States/Uttar_Pradesh/Ayodhya/ Tentang Ayodhya]
* {{en}} [http://www.jainheritagecentres.com/uttarpradesh/ayodhya.htm Ayodhya - dari Jainheritagecentres.com]
* {{en}} [http://www.palikanon.com/english/pali_names/ay/ayojjhaa.htm Entry on '''Ayojjhaa''' in the Buddhist Dictionary of Pali Proper Names]
{{Ramayana}}
{{india-geo-stub}}
 
[[Kategori:Ramayana]]
 
 
{{india-geo-stub}}
11.296

besutan