Yukata: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
Tidak ada ringkasan suntingan
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
'''Yukata''' iku jeneng salah sawijining klambi tradhisionalé Jepang. Sanajan klambi tradhisional, yukata isih kerep dinggo karo wong Jepang tekan saiki yèn ana fèstival-fèstival, utamanè wong-wong enom.
 
== Yukata lan Kimono ==
Wong-wong sing ora saka Jepang akèh sing ora ngerti bedané yukata karo [[:en:Kimono|Kimono]]. Yukata digawé saka katun, yèn kimono digawé saka sutra. Saliyané iku, yukata iku mung dinggo pas acara-acara sing ora resmi, déné kimono iku dinggo pas acara resmi.
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} http://www.japan-guide.com
 
[[Kategori:Budaya Jepang]]
11.370

besutan