U2: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.u2.com/ Situs resmi]
{{U2}}
{{musik-stub}}
 
[[Kategori:Grup musik légendharis]]
[[Kategori:Grup musik taun 1976]]
[[Kategori:U2| ]]
 
 
{{musik-stub}}
11.292

besutan