Cithakan:Disambig panggonan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
typo
(saka id)
 
c (typo)
|''Iki kaca '''[[Wikipedia:disambiguasi|disambiguasi]]''' jeneng panggonan utawa èntitas pulitik (kang kadhangkala asalé saka jeneng uwong) — sawijining pitulung navigasi kanggo ngarahaké menyang artikel kang bener, ing sawetara panggonan utawa èntitas pulitik kang ndarbèni jeneng kang padha. Yèn panjenengan tekan kaca iki liwat pranala saka artikel liya, ana beciké bali menyang artikel kasebut lan ndandani pranalané supaya langsung tumuju panggonan utawa èntitas pulitik kang bener.''
|}
</div>{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>[[Kategori:Disambiguasi tempatpanggonan]]</includeonly>}}<noinclude>[[Kategori:Cithakan disambiguasi|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
78.625

besutan