Trakia: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(nglarasaké using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.emthrace.org Museum etnologis di Trakia]
* {{en}} [http://www.thracian.info Informasi tentang Trakia Kuno]
{{Turki-geo-stub}}
 
[[Kategori:Trakia| ]]
[[Kategori:Sejarah Yunani]]
[[Kategori:Geografi Yunani]]
 
 
{{Turki-geo-stub}}
11.328

besutan