Préfèktur Tottori: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Wakasa Railway: éjaan using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
==== JR-West ====
* Prefektur Tottori boten dipunliwati jalur [[Shinkansen]] ananging namung dipunliwati déning jaringan kereta [[JR-West]] [[Jalur utami San-in]].
* [[Jalur Hakubi]] antawisipun kutha [[Yonago]] lan kutha [[Kurashiki]] ing [[Prefektur Okayama]].
* [[Jalur Inbi]] antawisipun kutha [[Tottori]] lan kutha [[Tsuyama]] ing [[Prefektur Okayama]].
* [[Jalur Sakai]] antawisipun kutha [[Yonago]] lan kutha [[Sakaiminato]].
 
==== Chizu Express ====
* Kereta ekspres [[Super Hakuto]] ingkang dipun''operasi''aken déning [[Chizu Express]] ngubungaken kutha [[Kurayoshi]], [[Tottori]] lan [[Chizu]] ingkang wonten ing Prefektur Tottori kalihan kutha [[Kamigori]], [[Okayama]], [[Himeji]], [[Osaka]], lan [[Kyoto]].
* Kereta cepat Chizu Kyuko ngubungaken [[Kamigori]] ing [[Prefektur Hyogo]] kalihan kutha Chizu.
* Kereta ekspres [[Super Inaba]] ngubungaken kutha [[Kurayoshi]]-[[Tottori]] kalihan [[Tokyo]].
 
== Pranala njawi ==
* {{en}} [http://www.pref.tottori.jp/english/ Situs resmi]
 
{{jepang}}
11.291

besutan