Sinta: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (→‎Tegese Nama: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{id}} [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=13 Sinta ing Bausastra Javanese Dictionary], 25 Agustus 2008
 
{{ramayana}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Paraga wayang]]
 
 
{{stub}}
11.331

besutan