Rukmarata: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
mBoten kathah cariyos pedhalangan ingkang ngginakaken Radèn Rukmarata. Menawi wonten Gagrag [[Yogyakarta|Ngayogyakarta]] Radèn Rukmarata gugur dipun titih gada déning Resi Seta amargi melu campur tangan anglepasaken pusaka saking papan pandhelikan nalikanipun Resi Seta tandhing kaliyan [[Bisma|Resi Bisma]].
 
== Pranala njaba ==
*{{id}} [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=124 Rukmarata ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com)
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Paraga wayang]]
11.291

besutan