Agustadi Sasongko Purnomo: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (Bot: Ngganti katégori Tokoh militer karo Tokoh militèr)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{id}} [http://www.tokohindonesia.com/ensiklopedi/a/agustadi-sp/index.shtml Profil di tokohindonesia.com]
 
{{clr}}
11.296

besutan