Ékologi: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (gerakan -> obahan using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
== Ékologi ing ékonomi ==
Akèh ékolog nggandhèngaké ékologi karo [[ékonomi]] manungsa:
* Lynn Margulis nelakaké yèn studi ékonomi priyé manungsa nggawé kauripan. Studi ékologi priyé saben kéwan liyané nggawé kauripan.
* Mike Nickerson nelakaké yèn "ékonomi teli pralimané ékologi" wiwit ékosistem nyiptaaké sumber lan mbuwang [[sampah]], ing ngendi ékonomi nganggep dilakoni "supaya bébas".
 
== Pranala njaba ==
{{commonscat|Ecology}}
* {{id}} [http://free.vlsm.org/v12/sponsor/Sponsor-Pendamping/Praweda/Biologi/0026%20Bio%201-6a.htm Ekologi Adalah Ilmu Pengetahuan]
* {{id}} [http://free.vlsm.org/v12/sponsor/Sponsor-Pendamping/Praweda/Biologi/0027%20Bio%201-6b.htm Prinsip-prinsip Ekologi]
 
{{Alam}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Ékologi| ]]
 
 
{{stub}}
11.303

besutan