Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
== Pranala njaba ==
{{commons|Kilimanjaro}}
* {{id}} [http://www.kompas.com/teknologi/news/0503/15/115102.htm Kilimanjaro, Gunung Putih sing Ora Sumunar Manèh] ''Kompas'', 15 Maret 2005
* [http://www.climbmountkilimanjaro.com Climb Mount Kilimanjaro] Situs pariwisata
* [http://volcano.und.nodak.edu/vwdocs/volc_images/img_kilimanjaro.html Géografi Gunung Kilimanjaro]
11.296

besutan