Gunung Tangkuban Prau: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
}}
[[Gambar:Tangkuban Parahu.jpg|150px|left|center|thumb|Kawah Gunung Tangkuban Perahu]]
'''Gunung Tangkuban Prau''' utawa '''Gunung Tangkuban Perahu''' utawa '''Gunung Tangkuban Parahu''' iku [[gunung]] sing dumunung ing [[propinsi]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]]. Dunungé watara 20 km arah lor [[Kutha Bandhung]], dhuwuré 2.084 [[mèter]]. Wangun gunung iki arupa ''Stratovulcano'' kanthi pusat erupsi sing pindhah-pindhah saka [[wétan]] mangulon.
Gunung Tangkuban Prau ya iku salah sawijine [[gunung berapi]] kang isih aktif ing [[Pulo Jawa]].<ref name="internet">{{id}}[http://www.navigasi.net/goart.php?a=ggtngprh] (dipunundhuh tanggal 5 April 2011)</ref> Gunung iki wis ana ping pira wae dicathet tau njeblug, kang andadekake kawah sing cacahe ana sanga.<ref name="internet" /> Ing antarané ya iku [[Kawah Ratu]], [[Kawah Upas]], [[Kawah Domas]], lan liya-liyane.<ref name="internet1">{{id}}[http://wisatamelayu.com/id/object/759/gunung-tangkuban-perahu/?nav=cat] (dipunundhuh tanggal 5 April 2011)</ref>
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Gezicht vanuit het bos op de eruptie van de vulkaan Tangkubanprahu TMnr 10023699.jpg|thumb|left|center|150px|Tangkuban Perahu 1910]]
 
{{Gunung ing Indonésia}}
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
11.292

besutan