Gemblong: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Deleng uga → Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Resep ==
Resepe Gemblong ya iku:<ref name="internet1">{{id}}[http://inforesep.com/resep-kue-gemblong.html Resep Kue Gemblong](diundhuh tanggal 8April 2011)</ref>
* 200 gram glepung ketan
* 100 ml banyu santen umup
 
{{Masakan Indonésia}}
{{panganan-stub}}
 
[[Kategori:Panganan]]
 
 
{{panganan-stub}}
11.296

besutan