Hatta Rajasa: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''',({{lahirmati|[[Palembang]], [[Sumatera Selatan]]|18|12|1953}}) pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsentrasi dadi politisi <ref name="hatta">{{id}}[http://www.tokoh-indonesia.com/ensiklopedi/h/hatta-rajasa/biografi/index.shtml biografi Hatta Rajasa] dipununduh tanggal 29 Juni 2011</ref>. Sawisé mlebu parté, kabèh perusahaan kang diduwéni déning Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan anduwèni obsesi dadi [[politisi]] nagarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté.<ref name="hatta"/> Wus biasa kerja abot, jujur, mandiri lan biasa kerjasama awit cilik. Sekjen Parté Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''é njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi Menteri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.<ref name="hatta"/>
 
== Pendidikan ==
11.296

besutan