Tompi: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
| website =
}}
'''Teuku Adifitrian''' atau lebih dikenal dengan nama '''Tompi''' ({{lahirmati|[[Lhokseumawe|Kutha Lhokseumawe]], [[Aceh]]|22|9|1978}}), iku penyanyi jazz, uga dadi dhokter
profesi loro iku dilakoni kabehané, dadi [[penyanyi]] lan dadi [[dhokter]].<ref name="adi">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/tompi-tidak-mau-menyanyi-di-depan-pasien.html Artike Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011</ref><ref name="tompi">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/t/tompi/berita/ berita Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011</ref>
Priya kalairan saka [[Lhokseumawe]], [[Aceh]].<ref name="adi"/>
Dheweké ngakuni manawa profesi dadi [[penyanyi]] iku namung amarga nyanyi iku hobiné.<ref name="adi"/>
Tompi anduwèni pandapat, manawa industri musik ning [[Indonésia]] ora variatif.<ref name="tompi"/>
Industri musik [[Indonésia]] namung ndelengi panjualan RBT.<ref name="tompi"/>
Pembajakan uga wus umum ning kalangan [[masarakat]] [[Indonésia]] ora namung iku, ngunduh tetembanga gratis ning [[internet]] uga
dadi pilihané [[masarakat]] tinimbang tuku sing legal.<ref name="tompi"/>
dadi ora heran manawa [[Indonésia]] dijuluki nagara klepto.<ref name="tompi"/>
* ''[[Tak Pernah Setengah Hati]]'' (2010)
 
== Cathetan suku ==
{{Reflist}}
 
11.311

besutan