Olla Ramlan: Béda antara owahan

23 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (→‎Karir: podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Karir ==
Olla Ramlan miwiti kariré dadi finalis ajang pamilihan [[Cover Girl Mode]] nalika [[taun]] [[2007]].<ref name="internet3"/> Kariré ing donyaning entertainment kawiwitan amarga mbaké kang jenengé Lolitha Ramlan.<ref name="internet3"/>[[Lolitha Ramlan]] ngirimaké formulir kanggo ajang pemilihan iku.<ref name="internet3"/> Ing lomba iku, Ola Ramlan dadi juwara favorit.<ref name="internet3"/> Sawisé menang ing lomba cover girl, Ola Ramlan banjur éntuk akèh tawaran kanggi main [[sinetron]] lan dadi bintang [[iklan]] prodhuk-prodhuk tinamtu.<ref name="internet3"/>
 
Olla Ramlan kang miwiti kariré kanthi dadi [[modhèl]] banjur nutugaké kanthi njajal ing donyaning [[akting]].<ref name="internet3"/> Olla Ramlan banjur main ing sinetron-sinetron.<ref name="internet3"/> Sinetron kang tau dibintangi Olla Ramlan kayata sinetron kang judhulé ''Shakila''.<ref name="internet3"/> Saliyané iku, Olla Ramlan uga dadi bintang iklan kopi.<ref name="internet3"/> Iklan [[kopi]] iki nduwé dialog kang nganti saiki isih cetha diilingi tuprap penonton ya iku [[dialog]] kang uniné ''Pagi Donna''.<ref name="internet3"/>
 
Nalika sasi [[November]] taun [[2010]], Olla resmi dikongkon dadi [[dhuta]] merek [[Yahoo]] OMG!.<ref name="internet1">{{id}}[http://id.omg.yahoo.com/news/olla-ramlan-jadi-ikon-yahoo-omg-khjx-0000348479.html id.omg.yahoo.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
== Kluwarga ==
Olla Ramlan iku anak kang kaping enem saka sedulur kang cacahé sewelas.<ref name="internet3"/> Ola Ramlan iku ipené aktor utawa pemain sinetron kang jenengé [[Vicky Nitinegoro]].<ref name="internet2">{{id}}[http://www.detikhot.com/read/2010/10/22/181322/1472706/230/perceraian-olla-ramlan-disesali-vicky-nitinegoro detikhot.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
Olla resmi cerai karo bojoné kang jenengé [[Alex Tian]] nalika [[Oktober]] taun [[2010]] kang kepungkur.<ref name="internet3"/>
 
== Sinétron ==
Sinetron kang dibintangi Olla Ramlan.<ref name="internet3">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/o/olla_ramlan/ selebriti.kapanlagi.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
* Shakila
* Perempuan
Video klip kang dibintangi Olla Ramlan.<ref name="internet3"/>
* Volume Band - Hey Cantik
* [[Mulan Jameela]] Feat [[Cameria Happy Pramita|Mitha The Virgin]] - Cinta Mati 2
* [[Olga Syahputra]] - Jangan Ganggu Aku Lagi
* Ilovu - Pacar 3
* [[Sharp]]
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Kelahiran 1980]]
[[Kategori:Penyanyi Indonésia]]
[[Kategori:Tokoh Banjar]]
 
 
{{stub}}
11.292

besutan