Bon Jovi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
Ing taun [[2002]], Bon Jovi ngrilis album kanthi irah-irahan ''Bounce''. Ing [[Amérika]], [[Inggris]] lan [[Australia]] album punika pikantuk [[Gold]].
 
Kasuksèsan Bon Jovi dipunlajengaken ing album ''Have A Nice Day'' ([[2005]]) lan ''Lost Highway'' ([[2007]]). Kekalih album punika pikantuk [[Platinum]] [[Amérika]], [[Canada]], [[Jerman]], [[Swiss]] lan [[Jepang]].<ref>{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/b/bon_jovi/ selebriti.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 14 September 2011)</ref>
 
== Album Bon Jovi ==
11.296

besutan